D04-05 pojat , PPL eteläisen alueen aluesarja (pelisarja)

UP-V - Manse PP D-pojat   0 - 2

Ulvilan Automaatio Areena, Vanha Helsingintie 2, U

D-pojat, jatkosarjan E voitto varmistettu

Hienon taistelun jälkeen D-pojat (valkoiset) varmistivat paikan pelisarjan loppuotteluun kaatamalla Ulvilan puhtaasti 0-2 (3-4 ja 1-5). Täten siis jatkosarjan kolmesta ottelusta tuloksena on 3 voittoa ja 9 pistettä.

Ensimmäisen jakson viimeiseen vuoropariin lähdettiin 3-1 takaa-ajo asemasta, mikä muutettiin 3-4 voitoksi upean sisä- ja ulkovuoron ansiosta.

Toinen jakso käynnistyi hiukan huonoissa merkeissä, kun ensimmäiset kolme lyöjää poltettiin viimeistään 2-pesälle, mutta toisen vuoron 5 juoksua takasivat voiton hienon ulkopelin ansiosta. Joukkueen 1-palkittu Matias Paananen häiritsi tehokkaasti Ulvilan sisäpeliä teknisillä väärillä ja sopivasti sijoitetuilla tolpilla.

Palkitut:
1-palkinto: Matias Paananen
2-palkinto: Perttu Niskanen

Loppuottelun vastustaja tulee seuraavista joukkueista: HP, Roihu, Tahko tai KPL.