B-SM-pojat, SM-sarja

Manse PP B-pojat - Alajärven Ankkurit

Kauppi

B-pojat puhtaalla pelillä jatkosarjaan.

B-pojat kohtasivat tänään Kaupin pesäpallostadionilla Alajärven Ankkurit. Molemmat joukkueet olivat jo varmistaneet paikkansa ylempään jatkosarjaan Hyvinkään Tahkon seuraksi. Illan ottelu päättyi pitkän kaavan kautta Manse PP:n voittoon 2-1 (5-4, 4-8, 2-0).

Ottelu alkoi räväkästi, kun Manse PP otti aloittavalla vuorollaan jo 3-0 johdon. Juoksuja tehtiin tämän jälkeen vuorovedoin ja viimeisen vuoron lopettavalla Ankkurit pääsi yrittämään palottomasta ajolähdöstä kavennusta, kiriä ja ohitusta 5-3 tilanteesta. Räpylä kesti ja yhden pystyi antamaan. Jaksovoitto luvuin 5-4.

Toisella jaksolla peli ei enää pyörähtänyt toivotulla tavalla ja Ankkurit sai kuuluisan hurmoksensa päälle. Elmeri Koivusalmi tinttasi jakson ensimmäisellä lyönnillä pallon kakkosrajasta kalliolle, Manse PP pyristeli kannoilla mutta neljännen vuoroparin aloittavalla AA laittoi taululle neljä juoksua ja tilanne oli 2-8. Loppu oli kosmetiikkaa ja valmistautumista supervuoropariin.

Kasvojen pesu ja uutta ilmettä. Ulkovuoro oli Pyry Alasen show. Tilanne päälle vielä tiukassakin paikassa ja Elmeri Tuukkanen iskee kahden palon ajolähdössä viimeisellä pallon väliin ja voittojuoksun tuo Pyry Alanen sekä perässä kiitävä nuorempi painos Petteri.

Näinollen Manse PP marssii puhtaalla pelillä vain kahden jaksotappion kärsineenä oman lohkon voittajana suoraan ylempään jatkosarjaan. Samassa lohkossa ovat juuri vastassa ollut Ankkurit, Hyvinkään Tahko, Kouvolan Pallonlyöjät sekä voittaja otteluparista Imatra - Ulvila.

Jatkosarja käynnistyy muutaman viikon kuluttua. Levätään ja nautitaan tulevat pyhät alta pois ja käännetään katseet hiljalleen kohti tulevaa.