Esittely
Ottelutilastot
Manse PP C-pojat - JoKo
2019 - C-pojat (kilpa) - Etelän aluesarja - kilpa
Klo 18:00 Tahmela
9
Tou

Ennakkoinfo


Etetän aluesarjan ottelu Jokioisia vastaan.

Ottelu alkaa 18:00, paikalla 16:45

Talkoovuorot
Kioski:
Enden
Kiukkonen

Toimihenkilöt:
Mäkinen
Koskinen
Tuuli (takaraja)

Otteluennakko


C-poikien kilpasarja joukkueen kausi käynnistyy Eteläisen alueen kilpasarjan ottelulla Jokioisia vastaan. Molemmat joukkueet hakevat kokemusta vastustajasta SM-karsintasarjaa varten. Joukkueet kohtaavat SM-karsinta sarjassa toisensa B-lohkon otteluissa 27.5 ja 4.6, panoksena pääsy Nuorisoleirin kilpasarjaan.

Joukkueet eivät ole pelanneet toisiaan harjoittelukauden aikana, joten tästä ei voida tehdä päätelmiä tuloksesta. Aikaisempien vuosien perusteella joukkueet ovat pelanneet tasaisia otteluita toisiaan vastaan (D-ikäisinä), mutta joukkueiden koostumus luonnollisesti ei ole enää sama (ainakaan Manse PP:n joukkueessa). Mielenkiintoinen kauden avaus kuitenkin tiedossa!

Ottelu pelataan Tampereella Tahmelan kentällä 9.5. kello 18:00.

Eteläisen alueen aluesarja - Manse - Jokioinen


Eteläisen alueen aluesarjan ottelu Manse - Jokioinen päästiin pelaamaan hyvissä olosuhteissa aurinkoisessa Tampereen illassa. Valitettavasti Jokioinen oli ensimmäisessä kohtaamisessa 1-2 vahvempi (3-6 / 5-3 / 0-1) mutta Mansella olisi ollut hyvät mahdollisuudet voittoon. Ottelu osoitti jälleen kerran että jakson ensimmäinen vuoropari saattaa monesti ratkaista ottelun ja näin kävi tänäänkin molemmilla jaksoilla. Eli ensimmäisen vuoroparin voittanut joukkue otti myös jaksovoiton. Molemmat joukkueet esittivät hyviä otteita ja ottelu lupaa tasaisia otteluita SM-karsintasarjassa. Mansen I-palkittu Samu Hakanen sai jo kauden ensimmäisen kunnarin ja pelissä lukkarina toiminut Matias Paananen esitti myös vahvoja otteita kautta silmällä pitäen.

C-poikien kilpasarjan seuraava ottelu pelataan Loimaalla 14.5 kello 18:00. Ottelu on sekä aluesarjan että SM-karsintasarjan ottelu.

Kiitos vielä vastustajille hyvästä ottelusta! Ja suurkiitos myös tuomareille, vaikeita ratkaisuita jouduitte tekemään ottelussa!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
C-pojat 1 - 2
(3 - 6) (5 - 3) (0 - 1)
JoKo
Lisää uutisia
Manse PP
«  Heinäkuu   »
Kategoriat