Kausi 2023 pakettiin - päättäjäiset vietetty!
Manse PPJulkaistu: 30.09.2023 18.01

Kausi 2023 pakettiin - päättäjäiset vietetty!

Manse PP:n kauden 2023 kauden päättäjäisiä vietettiin Nokialla Padel 247:n tiloissa. Ensimmäinen tunti oli varattuna seuran pienimmille junioreille padelkentille, tämän jälkeen pidettiin palkintojenjako ja sen jälkeen oli varattuna toinen lajiin tutustumisen tunti vanhemmasta päästä oleville junioreille. Vilskettä riitti ja iloisia kasvoja nähtiin paljon!

Palkintoja jakamassa olivat Sylvi Pellonperä sekä Perttu Ruuska.

Kauden 2023 palkitut:

G-tytöt:

Kauden kehittyjä: Neamaija Pöyhönen. Neppis tuli kesän alussa uutena joukkueeseen ja otti isoja harppauksia lyhyessä ajassa. Taitava tyttö, joka ottaa palautetta vastaan hienosti.

Ahkera treenaaja: Ella Vahala. Ella tuli joukkueeseen myös kesän alussa ja kävi ahkerasti treeneissä hyvällä fiiliksellä. Ellalta löytyy hurjasti lyönti- ja heittovoimaa sekä intoa harjoitella.

G-pojat:

Väinö Lamberg: Kun Ylöjärveltä ei löytynyt riittävästi kavereita pesisporukkaan, Väinö suuntasi Manse PP:n treeneihin ja saimme innokkaan pelimiehen mukaan porukkaan kesäksi. Kiekkohommien ja muiden menojen sekaan saatiin pesistreenejäkin mahtumaan ja peleihin löytyi kesän yhdeltä vakiolukkareistamme aina aikaa. Tervemenoa F-ikäisiin!

Akseli Kosonen: Talvella meni ensimmäiset treenit porukkaan tutustuessa, mutta kesän mittaan tämä vielä pari vuotta G-poikiin mahtuva pelimies oli tunnollisesti aina mukana ja kotonakin oli selvästi aika paljon palloa heitelty. Nopeat jalat kuljettivat Minecraft-lippistä kypärän alla pesältä toiselle ja toivotaan matkan jatkuvan Aksun kanssa yhdessä ensi kaudellakin!


F-tytöt

Mila Heinonen: Mila on ollut yksi joukkueen ahkerimmista harjoittelijoista kauden aikana ja on jatkuvasti halukas oppimaan uutta. Harjoitukset ovat tuottaneet tulosta ja Mila on onnistunut monipuolisesti kesän peleissä niin sisällä kuin ulkona. Korkean peliälynsä ansiosta Mila osaa lukea peliä hienosti ja pystyy tekemään itsenäisiä ratkaisuja tilanteessa kuin tilanteessa.

Noora Rosenberg: Noora ei pidä itsestään meteliä kentällä, mutta kuuntelee ja noudattaa valmentajien ohjeita esimerkillisesti. Noora on innokas harjoittelija niin treeneissä kuin kotioloissa. Kauden peleissä Noora pelasi omilla vahvuuksillaan, eteni pesän välit vauhdikkaasti ja teki mitä pyydettiin.

F-pojat RUUSKAT:

Oliver Rajala: Oliver on ollut kesän aikana nuoresta iästään huolimatta joukkueen luottopelaajia sisällä ja ulkona.

Topi Purmonen: Topi on treenannut ahkerasti ja hyvällä asenteella koko kauden ajan. Topi on kehittynyt paljon erityisesti ulkopelissä kesän aikana.

F-pojat MYLLÄRIT:

Niklas Wendell

Onni Vahala


E-tytöt pelisarja:

Vakuuttavin pelaaja: Minttu Ranta. Minttu on lyönyt juoksuja tasaisesti jokaisessa pelaamassaan ottelussa. Suurin osa yli 70:stä lyödystä juoksusta on tullut yksittäin, toki yksi kunnarikin joukkoon mahtuu! Ulkopelissä Minttu hoiti vakuuttavasti ruutunsa pääosin kolmosvahdin tontilla. Ahkera harjoittelu on näkynyt tällä kaudella Mintun otteissa tasaisen hyvinä suorituksina. Mintun erityistaito on lähes täydellinen pesäpallon sääntötietämys, johon pelikaverit ja valmennus voivat tarvittaessa tukeutua.

Kehittynein pelaaja: Alina Mäki. Alina on kehittynyt tällä kaudella pesäpallon kaikilla osa-alueilla. Ahkeran harjoittelun tulokset ovat näkyneet lajitaitojen kehityksenä, pelikäsityksen jalostumisena ja fysiikan/koordinaation parantumisena. Omatoiminen harjoittelu on ollut iso osa Alinan kehitystä!

E-tytöt kilpasarja, timantit:

Vuoden Tehopelaaja: Emilia Helenius. Emilia on valmentajan varma valinta. Emilia on sekä mailassa että räpylässä erittäin hyvä. Emilia liikkuu pallolle ja lukee peliä erinomaisesti, heitto on tehokasta. Lyöntivuorossa varmat vaihdot ja merkistä väliin, lyötyjen juoksujen varmuus. Loistavaa jo tässä iässä.

Vuoden kehittyjä, Aava Lamu. Aava on aina motivoitunut, sekä yhteistreeneissä että pelikentällä. Iloinen ja positiivinen Aava osoittaa päivästä toiseen hyvää asennetta ja halua oppia lisää lajista. Erityisesti leirillä herännyt itsevarmuus omaan suorittamiseen on entisestään näkynyt positiivisesti kehityksessä pelaajana. Joukkuekavereiden kannustaminen ja tuuletukset onnistumisista tuo valmennukselta ison plussan.


E-pojat pelisarja, mustat:

Manse PP E-pojat pelisarja (mustat) joukkueelta palkitaan kauden tulokkaat tuntemattomuudesta tunnettuihin tuloksiin ja hudeista hyviin lyönteihin oli kauden saldo: Ilmari Heinonen ja Ukko Mononen.

E-pojat kilpasarja:

Martti Viinamäki: Martin lyöntivarmuus oli hyvällä tasolla läpi kauden ja oli monesti peleissä kantavia voimia sisäpelissä, lyöden leijonanosan joukkueen juoksuista. Osallistuminen harjoituksiin, peleihin ja leireille oli aktiivista ja kausi oli Martin osalta erittäin nousujohteinen. Myös harjoitusasenne ja motivaatio paranivat silminnähden mitä pidemmälle syksyä mentiin. Jatka samaan malliin!

Toivo Ristimäki: Toivo osallistui aktiivisesti ja iloisella mielellä harjoituksiin ja peleihin, sekä toimi hyvänä ja reiluna esimerkkinä pelikavereilleen. Nopea ja kilpailuhenkinen etenijä, joka kiihtyy nollasta sataan yhtä nopeasti kaarella kuin pesänvälilläkin. Ulkopeli kehittyi kauden aikana myös mukavasti. Tsemppaa samaan malliin!


D-tytöt

Pelisarja:

Kauden kehittyjä - Laura Maisio

Kauden onnistuja - Veera Poikkeus

Kilpasarja:

Kauden kehittyjä - Rosanna Oksala

Kauden onnistuja - Fanni Aalto


D-pojat peli:

Mustat:

Miska Seghaier: Talven vaikeuksien jälkeen löysi mahtavan lyöntivireen kesällä. Ulkopelissä varma ja monipuolinen.

Niklas Ahola: Tunnollinen harjoittelija ja kehittyi paljon kauden aikana. Esimerkillinen joukkuepelaaja, vaikka peliaika jäi välillä pieneksi.

Valkoiset:

Henri Markkula: Perusvarmaa työskentelyä sekä sisällä että ulkona koko kauden. Hoiti loppukaudesta hyvin myös lukkarin tonttia.

Elias Lehtinen: Motivoitunut ja innokas harjoittelija. Hyvä asenne kaikkeen tekemiseen. Kannustaa pelikavereitaan roolistaan riippumatta.

D-pojat kilpa:

Miiro Viinamäki: Etelän alueen tehotilaston voitto, joukkueen paras kotiuttaja sarjassa ja leireillä, monipuolinen sisä- ja ulkopelissä.

Petrus Lintula: Tärkeä pelaaja koko kauden monipuolisuuden ansiosta. Erinomainen vaihtolyöjä ja kotiuttaja. Loistava pelikäsitys ja monikäyttöinen sisä- ja ulkopelissä.


C-tytöt SM sarja:

Sanni Lahtinen: Kehittynyt todella paljon kauden aikana, kun on treenannut ahkerasti aina 100% keskittyen ja ohjeita vastaanottaen. Aina hyvällä tuulella ja kaikkien kanssa hyvin toimeentuleva joukkuepelaaja. Monipuolinen pelaaja, kuka voi pelata ulkona ja sisällä lähes mitä paikkaa tahansa.

Lilli Mäkelä: Kyseinen pelaaja kuntoutti itseään syksypuolen, mutta paluun tehtyään on kehittynyt jokaisella osa-alueella paljon. Joukkueensa nopein etenijä ja kesän mittaan mailan varressa hassutteli vastustajan ulkokenttää taitolyönneillään ja hyvillä lyönnin sijoitteluilla. Taitopelaaja kenen edesottamukset palkittiin joukkueen itä-länsi edustuksella.

C-tytöt pelisarja:

Sirkku Lipponen: Ahkera, tunnollinen ja taitava harjoittelija, joka vie pelillisiä kykyjä eteenpäin omalla aktiivisuudella. Valtava peliäly ja potentiaali.

Fiona Immonen: Aina valmiina toimimaan roolissa kuin roolissa. Ystävällinen kaikkien kaveri, joka antaa jokaisessa pelissä ja treenissä parhaansa loppuun asti.


C-pojat:

Vilho Passoja: Hurjia harppauksia vuoden aikana ottanut pelaaja. Ulkopelissä kiersi liki koko kentän läpi. Paikka vakiintui lopulta etukentälle. Motivoitunut reenaaja. Pelaa joukkueelle.

Santtu Kulmala: Pelasin isoa tonttia lukkarina ja kotiuttajana. Huhu sarjan korkeimmasta tolpasta ei ole tuulesta temmattu. Pääsi debytoimaan myös maakkarin lautasella ja purihan ne tolpat sielläkin.

Naisten maakuntasarja

Heta Rastas: Kyseinen pelaaja on sinnikkäästi treenannut itseään huomattavasti nuorempien pelaajien mukana ja näyttänyt joukkueessa hyvää esimerkkiä kapteenin tavoin. Pelaaja on ohjannut ja tukenut joukkuekavereitaan ja yltänyt itsekin hienoihin suorituksiin niin sisä- kuin ulkopelissäkin (ei kuvassa).

Aino Lammi: Lyö palloa kovempaa kuin moni muu ja naisten kentän takaraja on usein liian lähellä. Kyseisellä pelaajalla on maakuntasarjassa joukkueensa eniten lyötyjä juoksuja ja tuoduissakin juoksuissa on ihan kärkikahinoissa. Tehotilaston ykkönen. Ulkopelissä kehittynyt paljon kauden aikana.


Miesten maakuntasarja

Tomi Urama: Joukkueen kantava voima, joka johti joukkuetta omalla esimerkillään. Paljon juostuja juoksuja sisällä ja etukentän valtias ulkona.

Roope Hurmerinta: Yksi maakkarissa pelipaikkansa vakiinnuttanut c-ikäinen, joka pelasi tärkeää etenijän roolia kovalla prosentilla. Se viimeisen lyönnin ihme kesti läpi kauden. Motivoitunut pelaaja, joka haluaa ratkaista pelejä (ei kuvassa).

Tyttöjen Superpesis

Maija Vastamäki: pelasi loistokauden tyttöjen superissa, mikä palkittiin Itä-Länsi -edustuksella. Pelillisesti huikea kausi ja lisäksi toi joukkueeseen johtajuutta ja esimerkkiä (ei kuvassa).

Carita Varheenmaa: pelasi nousujohteisen kauden ja kehittyi jokaisella osa-alueella. Otti vastuuta, kun sitä oli tarjolla. Henkinen kasvu oli huimaa kesän aikana.


Poikien Superpesis:

Roope Rintala: vaikean loukkaantumisen jälkeen palasi lautaselle. Pelasi vahvat pudotuspelit toimien mitalitason ulkopelin kapellimestarina.

Toma Heikkilä: Rikkonainen kausi, mutta päämäärätietoinen tekeminen takasi, että pudotuspeleissä pystyi auttamaan joukkuettaan ulkona ja toimimaan Suomen parhaan kakkoskärjen moottorina.

Naisten Suomensarja

Julia Härmä: Julia on koko kauden suorittanut todella hyvällä tasolla. Ei ole ollut ailahtelevaa peliä. Julia hoitaa oman tonttinsa sekä ulkona että sisällä kaikessa hiljaisuudessa. Ja kova taistelija varsinki kauden viimeisissä peleissä oli!

Roosa Valkama: Roosalle palkinto hyvästä tsemppaamisesta ja joukkuehengen luomisesta koko kesän sekä kovasta työstä yrittämisestä etukäntällä.

Miesten Suomensarja

Kaapo Mäkelä: Kaapo otti haltuun uuden pelipaikan 3 kopparina ja murtautui samantien sarjan eliittiin siinä.

Antti Lepola: Antti heti palattuaan kokoonpanoon pystyi auttamaan joukkuetta taistelemaan jaksovoitoista illasta toiseen.Poikien Superpesiksen valmentajille myönnettiin vuoden valmennustiimin palkinto: Markus Wirzenius, Joel Salo, Jiri Lepola, Eemil Tuuli, joista kuvassa Jiri ja Eemil.


Lisäksi palkitsimme tuomareita seuraavasti:

Vuoden tyttötuomari:

Hienoa aktiivisuutta, kun tuomareista oli puutetta. Parhaimmillaan hoiti kaksi tuomarointia samana päivänä eri puolilla kaupunkia. Sitoutuminen huippuluokkaa. Kia Selander.


Vuoden poikatuomari:

Pelaamisen liekki hiipui, mutta onneksi lajilla on tarjota muitakin, todella tärkeitä tehtäviä. Kaikki ominaisuudet olla joskus huipputuomari. Itseluottamus, nöyryys ja palautteen vastaanottaminen sekä omaksuminen nyt jo hyvällä tasolla. Aaro Salmi (ei kuvaa).


Erityiskiitos Heidi Härmä vuosien valmennystyöstä!
Muistamiset saivat myös Manse PP edustuksen pelaajat Sylvi Pellonperä ja Perttu Ruuska, jotka palkittiin vuoden esikuvina!


Iso kiitos Sylville ja Pertulle, läsnäolonne oli tärkeää!

Kiitos kaikille osallistujille ja Padel 247!

Valokuvat: Juuso Koro


Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 TampereVerkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi