Manse PP ja Ikaalisten Tarmo yhteistyöhön
Manse PPJulkaistu: 12.11.2023 12.00

Manse PP ja Ikaalisten Tarmo yhteistyöhön

Manse PP ja Ikaalisten Tarmo yhteistyöhön

Manse PP Ry, Manse PP Edustus Ry sekä Ikaalisten Tarmo käynnistävät yhteistyön, jolla pyritään viemään eteenpäin pirkanmaalaista pesäpalloa sekä luomaan ehjän pelaajapolun Superpesikseen saakka.

Ikaalisten Tarmon naiset nousivat viime kauden päätteeksi Ykköspesikseen ja Tarmon miehet olivat lähellä nousua. Kesällä 2024 yhteistyösopimus mahdollistaa pelaajien liikkumisen seurojen välillä.

Tämä on iso askel koko pirkanmaalaiselle pesäpalloilulle, koska nyt saamme tarjottua entistä kattavamman pelaajapolun.” Manse PP edustuksen toiminnanjohtaja Tero Rantalainen sanoo.

Teimme syksyllä sopimuksen lupaavien nuorten omien kasvattien kanssa ja junioripelien lisäksi pystymme nyt tarjoamaan pelipaikan myös aikuisten tasolta.”, Rantalainen kertoo.

Manse PP:n junioreissa ollaan erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön.

Mansen junioreissa ollaan oltu uuden haasteen edessä, kun meillä on sekä tytöissä että pojissa vahvat joukkueet edustettuna nuorten superpesiksessä. Näille sekä tulevaisuuden pelaajille on tärkeää, että meillä on tarjota yhteistyöseurojen avulla ehjä pelaajapolku kohti superpesistä.” Manse PP junioreiden valmennuspäällikkö Markus Wirzenius toteaa.

Syksyllä 2022 Mansen juniorit ja Ikaalisten Tarmo aloittivat yhteistyön miesten osalta ja kesän 2023 aikana kävimme keskusteluja yhteistyön laajentamisesta tulevaisuudessa. Tarmon naisten nousu kruunasi tilanteen ja hienosti alkanut yhteistyö saa jatkoa myös naisten osalta.” Wirzenius taustoittaa.

Tarmossa yhteistyösopimus nähdään ennen kaikkea kehitysaskeleena, joka mahdollistaa hyvän kehityksen jatkamisen.

Tämä on hieno kehitysaskel Tarmolle ja alueen pesäpallolle, sillä yksin emme jatkossa pärjää, yhteistyössä on voimaa. Tavoitteemme on tiivistää yhteistyötä muidenkin lähiseurojen kanssa. Ikaalisten Tarmo on jo pitkään pyrkinyt aktivoimaan toimintaansa panostamalla sekä edustusjoukkueiden että junioritoiminnan menestystekijöihin. Yhdelle Suomen kauneimmista pesäpallokentistä halutaan luoda myös tuleville kesille tapahtumia.” Mika Laatu Ikaalisten Tarmosta toteaa.

Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 TampereVerkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi