Roihuvuoressa onnistuttiin lopulta hyvin!
Julkaistu: 06.05.2018 00.00

Roihuvuoressa onnistuttiin lopulta hyvin!

Roihuvuori - Manse PP 06.05.2018

C-tytöillä oli hyvä ja aurinkoinen päivä Helsingissä Roihuvuoressa tänään. Peli alkoi vahvasti ja ensimmäisen jakson viimeiseen vuoropariin tultiin ehkä hieman hölläillen 2-6 tilanteessa. Topakat roihulaiset hyödynsivät tilanteen ja triplasivat juoksunsa viimeisellä sisävuorolla joten eka jakso 6-6!!! Tauolla vähän keräiltiin ajatuksia ja kerrattiin perusjuttuja. Toinen jakso pysyi kuosissa loppuun asti 2--13 ja voitto 0-1. Homma saatiin hanskaan.
Kunnareita löivät Virjo, Koskinen ja Halme. Julia Halme vieläpä täyteen kenttään, joten hienot juoksusaldot. Kaikki kolme palkittiin, sillä ulkopelikin sujui heiltä vallan mainiosti. Virjo ja Koskinen pelasivat tyylikkäästi sekä lukkarina että pesävahteina. Halme oli armoton kakkosvahti. Aumala kinkkasi jalan kanssa, mutta kävi jokerinakin lyömässä muutaman kärkilyönnin ja kopilla taas jalkaa lepuuttamaan.

Valmentaja Kimmo Mäkisen mietteitä kahden sarjapelin jälkeen: "Tytöiltä onnistunut peli Roihua vastaan ja erityisesti lämmittää se, että jokainen pelaaja onnistui tasaisesti. Pelattiin leveällä rintamalla (kaikilla kymmenellä) ja jokainen esiintyi edukseen.

Myös se ilahduttaa, että peli on ottelusta toiseen parantunut nousujohteisesti ja juuri ne asiat, joihin ollaan harjoituksissa keskitytty ovat myös parantuneet. Parannettavaa tietysti on vielä paljon ja asia kerrallaan saadaan pikkuhiljaa pesikseen kuuluvia palasia kohdilleen.

Tulin joukkueeseen tammikuussa ja isossa kuvassa koko kausi ollaan menty opetellessa harjoittelemaan ja tekemään asiat vastuuntuntoisesti ja urheilullisesti. Sillä polulla ollaan edelleen, mutta koko ajan paremmassa suunnassa. Tytöt ovat fiksuja ja oppivaisia ja on mukavaa antaa vastuuta kun se kannetaan hienosti. Pienryhmäkeskusteluissa on mietitty hieman yksilöllisiä vahvuuksia ja tarpeita ja jatkossahan homma menee koko ajan yksilöllisempään suuntaan. Olen nauttinut suunnattomasti työstä tämän iloisen ja pirteän tyttöporukan kanssa ja oma sydämen asia on auttaa jokaista tyttöä pelaajapolulla omiin, erilaisiin, tavoitteisiinsa. Onneksi matka on vasta alussa."

Koko joukkueessa (ja taustajoukoissakin) huokuu tyytyväisyys lähtötilanteeseen. Nyt vain pidetään kehittymisentahtoa yllä ja tehdään töitä, jotta parannetaan menoa jatkossakin.

Ihan mahtava päivä!!
Helatorstaina sitten Jyväskylään Kirittäriä moikkaamaan.


Seuran uusimmat

Manse PP ry

y-tunnus 1960513-0

osoite: c/o Hämeen Liikunta- ja urheilu

Kuntokatu 17

33520 Tampere



Verkkolaskuosoite: 003719605130

Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 

(Pankkiverkosta lähetettäessä DABAFIHH)

Paperilaskut: 19605130@scan.netvisor.fi