Terveisiä johtokunnan kokouksesta.
6.1.2019 15:19 Uutiset / Pääsivusto

Ajankohtaisia asioita kauteen 2019

Junioreiden hallitus kokoontui marraskuun lopulla kauden 2019 asioilla. Meillä on reilut 200 aktiiviharrastajaa ja talvikauden harrastaminen on täydessä vauhdissa viikoittaisten treenien kautta. Juniorijoukkueita on 15kpl ja lisäksi naisten ja miesten maakuntasarjan joukkueet, joissa pelaa myös C- ja B-ikäisiä junioreita.

Kauden 2019 joukkueenjohtajien avauspalaveri on pidetty joulukuun 12.pvä. Siellä on käyty läpi mm. mainoshankintojen ohjeistukset, asusopimukset ym. perusinfoa. Jokaisella joukkueella on oma tiedotus-/viestintävastaava, joka laittaa joukkueen kuulumisia junnujen Facebook-sivulle ja päivittää nettisivuille joukkueen asioita muillekin kerrottavaksi (julkiset jutut). Aktiivisuus ja kivat positiiviset tekemisen kuulumiset ovat oikein toivottua sisältöä nettisivuillemme. Mikäli tarvitsette käyttäjäoikeuksia, niitä voi kysyä Facen (linkki) kautta tai sähköpostilla karistoaumala[at]gmail.com.

Pesisliikkari jatkuu kevätkaudella ja Mira Kolehmaisen siirryttyä Pesäpalloliiton tehtäviin, vetovastuun ottaa Anna Hemmilä. Ilmoittautumislomake ja info löytyy täältä.

Seuran osa-aikaisena junioripäällikkönä toimii nyt miesten edustuksen 2.pelinjohtaja ja valmentaja Mikko Pirhonen. Huippua!
Mikko vastaa junioreiden valmentajaringistä ja mm. uudistaa ja organisoi kesän pesiskoulun.

C-poikien joukkue ilmoitetaan SM-karsintaan ja B-poikien joukkue SM-sarjaan kaudella 2019.

Junioreiden tuomaririnki toteutetaan samaan tyyliin, kuin kahtena edellisenäkin kesänä Piia Viirin organisoimana. Homma on toiminut hyvin ja seurassamme on kehittynyt erinomaisia nuoria tuomareita. Kaikki pelaajat osallistuvat jälleen kevään myötä tuomarikoulutuksiin. Tuomarikokemus ja sääntöjen tuntemus on tärkeä osa pelaamista.

Manse PP:n (Edustus) toiminnanjohtaja Inga Ärnfors on valittu Tampereen kaupungin seuraparlamenttiin.

Kivaa ja urheilullista talvitreeniä kaikille!

Toivoo johtokunta.

Johtokunta: pj. Kati Ollila, Juha Antikainen, Kati Härkönen, Sanna Leppäniemi, Tarja Laurunen, Riikka Karisto-Aumala.

Kuva: D-kilpapojat Suurleirillä Rantaperkiön kentällä 2018


   
Lisää uutisia
Manse PP
«  Heinäkuu   »
Kategoriat