Manse PP:n valmentajakerho starttasi
29.1.2019 19:55 Uutiset / Pääsivusto

Junioripäällikkö Mikko Pirhonen käynnisti uutta toimintaa maanantaina.

Manse PP:n valmentajien kokoontumis- ja keskustelupaikaksi sekä sisäiseen kouluttamiseen tarkoitettu valmentajakerho aloitti toimintansa maanantaina 28.1. Kerhon perusti ja kutsui koolle vuodenvaihteessa junioripäällikkönä aloittanut Mikko Pirhonen.


- Valmentajakerho oli eräs keskeisiä asioita sekä toimeksiantona seurajohdon puolelta että omissa intresseissäni toiminnan kehittämiseksi, Mikko kertoo taustoista. – Valmentaminen, siitä keskusteleminen ja sen kehittäminen ovat niin lähellä sydäntä, että jo senkin takia haluaisin olla seuran valmentajien apuna. Kun se vielä nähtiin erittäin tärkeänä lisänä toiminnalle ja valmentajien oman foorumin puuttuminen yhdeksi selkeäksi puutteeksi toiminnassa, ajatus oli nopeasti valmis ja valmentajakerhon luominen yksi tärkeä alkuvuoden asia.

Valmentajakerhon ideana on ensisijaisesti luoda lisää yhteyksiä ja kohtaamisia seuran valmentajien välille, käsitellä ja viedä myös eteenpäin niitä ajatuksia ja toiveita joita valmentajilla on toimintaan liittyen sekä täydentää sitä koulutustarjontaa, jota alueella on muuten tarjolla. Tietoja jaetaan sekä paikan päällä että jatkossa kasvavasti myös muita kanavia pitkin.

- Teemoja tapaamiskerroille rakennetaan valmentajilta kerätyn palautteen perusteella ja sillä osaamisen määrällä joka seurassa on tarjolla jo omasta takaa lisättynä niihin kontakteihin joita Tampereen pesäpallolla jo tätä nykyä on, saadaan rakennettua paketti josta voi ajatella olevan aidosti hyötyä valmentajille. Se, että seuran valmentajissa on niin monipuolinen kattaus eri ikäisiä ja taustoiltaan erilaisia valmentajia on iso rikkaus ja tästä tulee mielenkiintoinen kattaus, Mikko Pirhonen pohtii.

Mikko liittyi Manse PP:n riveihin viime syksynä miesten joukkueen valmentajana ja kakkospelinjohtajana. Mikon mietteitä tuolta alusta voi lukea mm. parissa kirjoituksessa

Blogi 1

Blogi 2

Myöhemmin Mikko esittäytyy meille vielä junioripäällikön roolissaan.

TERVETULOA MIKKO!!


   
Lisää uutisia
Manse PP
«  Heinäkuu   »
Kategoriat