Rahastonhoitaja
7.5.2020 21:14 Uutiset / C-pojat (peli)

Hei Kaikille Pesäpallon ystäville,

Olemme kesän kynnyksellä ja Sanna Marinin hallitus on antanut luvan aloittaa joukkueurheilukauden. Iloitaan siitä, että poikamme pääsevät harjoittelemaan ja palaamaan Suomen kansallispeliä. Toivottavasti saamme haastavia vastustajia ja tiukkoja pelejä aikaiseksi. Hyvät vastustaja opettavat sekä voittamista että tappion karvaan kalkin nielemistä, toivottavasti kuitenkin sitä ensimmäistä.

Kävin eilen Eliaksen kanssa lyömässä uudella pesäpallostadionilla. Ilokseni totean, että Tampereella olosuhteet ovat parantuneet huimasti. Naisten harjoitusten perusteella kenttä on toimiva, katsomoita rakennettu ja ympäristöltään erittäin mielyttävä. Silmä lepää Kaupin metsiä katsellessa.

Olen aloittanut uutena/vanhana rahaston hoitajana. Toimin aikaisemmin D-poikien rahaston hoitajana. Kauden edetessä joukkue vaihtoi rahaston hoitajaa ja viikko sitten tehtiin "läpsyvaihto". Jopox sinällänsä on jo tuttu, mutta jos jotain laskutukseen tulee huomioita, voitte laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen: marko.t.haapala@outlook.com.

Laitoin tänään seura-asuista laskut teille arvoisille vanhemmille. Eräpäivä laskun maksamiseen on 15.5., joten toivon, että suoritatte maksun ennen sitä.

Kiitos kaikille,

PS. Viime vuonna saimme kerättyä hyvin sponsoreilta tukiaisia. Toivottavasti sama meno jatkuu myös tänä vuonna. Jokainen kymppi on aina eteenpäin huolimatta korona-pandemiasta.

Pysytään terveinä: Marko Haapala, rahaston hoitaja, C-pojat - peli


   
Lisää uutisia
Manse PP
«  Toukokuu   »
Kategoriat